Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Produse cu adevarat eficiente

Membru Bizoo de 3 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
5 pareri

Acid hialuronic Juvederm Smile, 2sr x 0,55ml/ sr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

690 lei Lei
Brand
Juvederm Smile 2sr x 0,55ml, 1-5c
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Pretul variaza in functie de cantitatea comandata:

Comanda: 1- 5 cutii- la pretul de 690 ron/ cutie cu TVA inclus
Comanda: 6- 10 cutii- la pretul de 650 ron/ cutie cu TVA inclus (Contactati-ne pentru a comanda la acest pret!)
Comanda: peste 11 cutii- la pretul de 625 ron/ cutie cu TVA inclus (Contactati-ne pentru a comanda la acest pret!)

Compania farmaceutica autorizata Quick Pharma SRL va ofera gama Juvederm de Acid Hialuronic injectabil, produse originale fabricate de Allergan.

Juvederm Smile- Produs pentru uz profesional

Juvederm Smile este aplicat tratamentul medical al buzelor. Functioneaza pentru a spori volumul buzelor si pentru a le face sa arate atractiv, ajutandu-va sa va recastigeti frumusetea. Acest produs va ofera buze frumoase, cu aspect elegant, cu o definitie perfecta a conturului, oferindu-va aspectul natural al glamului.

Juvederm Smile va ofera buze fine, pline, cu aspect natural, care fac zambetul dvs. sa arate mai plin de farmec decat oricand si, de asemenea, va ofera increderea ca doriti sa fiti mai deschisi in a va arata publicului. Produsul va ofera efecte imediate, care sunt destul de vizibile imediat dupa tratament si, de asemenea, de lunga durata.

Despre efectele:

Fiind o descoperire revolutionara in lumea cosmeticelor si a materialelor de imbogatire/ volumizare, Juvederm Smile nu numai ca ofera caracteristici imediat vizibile, iar efectul este durabil deoarece un sondaj efectuat de clienti a declarat ca efectele dureaza pana la 12 luni.

Experienta de tratament:

De obicei, cosmeticele si materialele de umplutura au un efect neplacut in timpul tratamentului, deoarece pot produce durere si nu sunt intotdeauna confortabile, dar Juvederm Smile si-a garantat pacientilor o experienta de tratament foarte placuta si confortabila, deoarece vine cu un anestezic adaugat, deci nicio durere sau evenimente inconfortabile in timpul tratamentului.

Cum functioneaza?

Juvederm Smile imbogateste volumul buzelor, cu linii fine, facandu-le sa arate atractiv si sa contina mai multa masa. Ridurile si liniile fine compromit aspectul buzelor, afecteaza aspectul general si, prin urmare, Juvederm Smile adauga buzelor tale plinatatea, consistenta si echilibrul, permitandu-i sa-si recapete frumusetea pierduta.
Umple liniile si ridurile, oferind pacientilor un aspect nou, dar natural, care este incredibil de atractiv. Forma buzelor conteaza foarte mult si Juvederm Smile lucreaza cu siguranta si la asta, imbunatatirea conturului ofera o forma bine definita a buzelor superioare si inferioare, facand buzele tale uimitoare.
Juvederm Smile ajuta, de asemenea, textura buzelor, care imbunatateste nu doar aspectul, calitatea, ci si facandu-le mai moi decat inainte. Fumatorii au de obicei linii fine si riduri pe buzele lor, deoarece activitatea fumatului provoaca acest lucru, Juvederm Smile umple acele riduri si linii fine, facandu-va sa va recastigi definitiile buzelor.

Ce face Juveder Smile unic?

Juvederm Smile este special conceput pentru a fi folosit ca umplutura pentru buze si este proiectat sa fie foarte prietenos pentru utilizatori. Juvederm Smile este un tratament neted pentru a va face buzele sa arate nu numai bine si atragatoare, ci si pentru a le obtine intr-o forma perfecta, pentru a le face moi si pentru a umple liniile fine si ridurile. In plus, vine cu un anestezic adaugat, care va asigura ca, spre deosebire de majoritatea tratamentelor cosmetice, experienta dumneavoastra in acest caz este destul de confortabila.

Descriere produs:

O cutie Juvederm Smile contine  2f x 0,55ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura