Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Produse cu adevarat eficiente

Membru Bizoo de 3 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
5 pareri

Acid hialuronic Juvederm Ultra 4, 2sr x 1ml/ sr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1045 lei Lei
Brand
Juvederm 4, 2sr x 1ml/sr, peste 11c
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Pretul variaza in functie de cantitatea comandata:

Comanda: 1- 5 cutii- la pretul de 1.045 ron/ cutie cu TVA inclus
Comanda: 6- 10 cutii- la pretul de 1.000 ron/ cutie cu TVA inclus (Contactati-ne pentru a comanda la acest pret!)
Comanda: peste 11 cutii- la pretul de 970 ron/ cutie cu TVA inclus (Contactati-ne pentru a comanda la acest pret!)

Compania farmaceutica autorizata Quick Pharma SRL va ofera gama Juvederm de Acid Hialuronic injectabil, produse originale fabricate de Allergan.

Juvederm Ultra 4- Produs pentru uz profesional

Descriere Juvederm Ultra 4:

Juvederm Ultra 4 este, cu o concentratie mai mare de acid hialuronic decat Juvederm Ultra 3, il face mai eficient chiar si la riduri mai profunde si linii de fata care nu au fost eliminate de alte materiale de umplutura. Gelul Juvederm Ultra 4 este injectat in cea mai adanca parte a pielii fetei, astfel incat rezultatele sa fie imediate si sa usureze aspectul pielii.

Juvederm Ultra 4 este in esenta un gel injectabil de acid hialuronic ce este injectat in tesutul facial pentru a netezi ridurile si orice fel de falduri pe pielea fetei, in special in jurul zonei nasului si gurii.
Rolul acidului hialuronic in piele este de a furniza substante nutritive, hidrateaza pielea, facand-o sa para mai proaspata si mai tanara.

Juvederm Ultra 4 este un filler dermal cu acid hyaluronic care rezista in tesuturi pana la un an. Juvederm Ultra 4 are o concentratie mai scazuta a moleculelor de cross-linkare, acest lucru ducand la obtinerea unor rezultate de durata.

Aplicabilitate Juvederm Ultra 4:

Juvederm Ultra 4 gel injectabil este injectat in zonele tesuturilor faciale, unde exista o aparitie severa a ridurilor faciale sau a pliurilor pe piele asigura pentru o perioada de timp (cca 9-12 luni) pentru a elimina liniile nedorite ale fetei, pentru intinerirea contururilor naturale ale fetei, pentru volumizarea si corectarea liniilor si ridurilor mai profunde in jurul nasului si gurii, incluzand cresterea volumului in obraji, barbie si buze.

Juvederm Ultra 4 restabileste un aspect mai fin, mai ferm si mai tineresc pe fata si textura generala a pielii fetei, asigura aspectul de piele mai proaspata, mai fina si mai tanara.
Procedura de injectare dureaza aprox 15-30 minute si de obicei se utilizeaza si o crema anestezica pentru reducerea disconfortului. Rezultatele injectarii sunt imediate, cu un timp mic de recuperare sau 0. Totusi, daca aveti un eveniment important, este de preferat sa programati aceasta procedura cu cel putin o saptamana inainte pentru ca eventualele echimoze sau mici umflaturi sa se remita.

Durabilitate Juvederm Ultra 4:

Juvederm Ultra 4 este un material de umplutura injectabil care contine o concentratie ridicata de acid hialuronic folosita adesea de catre medici cosmetici si practicieni in domeniul sanatatii.
Tratamentul injectat cu Juvederm Ultra 4 dureaza o perioada de timp, de la 9 luni pana la 1 an de la injectare. Dupa aceea, daca este necesar ca tratamentul sa fie efectuat din nou, procedeul de corectie se face prin injectiile repetate care sunt de obicei necesare pentru a mentine corectiile optime necesare in zonele de tratament de pe pielea fetei.

Insa, pentru o astfel de intretinere este folosit mai putina solutie, care poate fi doar jumatate din ceea ce s-a folosit initial.
Precautii:
In primele 24 de ore de la administrarea gelului injectat, persoana trebuie sa evite orice fel de exercitii grele sau expuneri la caldura.
Evitarea bauturilor alcoolice se face pentru ca tratamentul sa dureze mai mult si mai bine. Expunerea la astfel de lucruri poate provoca pielea sa absoarba produsul in mod necorespunzator si poate provoca roseata temporara, umflare sau mancarime in zonele de tratament.
Cu toata grija necesara, produsul functioneaza perfect.

Descriere Juvederm Ultra 4:

O cutie Juvederm Ultra 4 contine 2sr x 1ml/ sr, Lidocaine/ Acid Hialuronic: 3mg/24mg/1ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura